Fits ja s'ha enfundat la samarreta del Barça (FCBarcelona)
Futbol Sala

El Barça reforça el seu atac amb la incorporació de Fits

El pivot brasiler, que al juliol es va desvincular de l'Inter, és una oportunitat de mercat per al Barça post-Ferrao

Redacció Esport3Actualitzat

Rafael Nogueira, Fits, és ja, oficialment, nou jugador del Barça. El pivot brasiler arriba al Palau Blaugrana per ocupar la vacant que deixa tota una institució com Ferrao.

Arriba amb la carta de llibertat després de desvincular-se de l'Inter el passat mes de juliol. Compartirà una línia d'atac poderosa amb Pito i Álex, que va renovar recentment amb el Barça. No ha estat fàcil encaixar Fits al Barça: s'aprofita la baixa de llarga durada de Sergio González per posar-lo entre els 15 inscrits, d'una banda, i de l'altra, el jugador fa un esforç econòmic important perquè el club tenia el pressupost pràcticament tancat.   

 

 

32 anys, el de Sao Paulo ve de fer una temporada irregular en la línia de l'equip de Torrejón, però és un jugador que li pot donar al Barça un perfil de joc d'esquena a porteria que ara mateix no té a la plantilla. Al mateix temps, després d'una temporada marcada per les lesions i tenint en compte que Pito vindrà de jugar el Mundial, els blaugranes no volen arriscar-se a trobar-se novament sota mínims en atac. De fet,  això els va costar quedar-se fora de la propera edició de la Champions.

Fits té experiència en equips com l'Inter, Anderlecht i Benfica i també com a internacional per al Brasil. Un jugador esquerrà, rocós, i que coneix perfectament la Lliga espanyola. 

El Barça, que inicia un nou cicle amb l'arribada de Tino Pérez a la banqueta, compta amb tres reforços aquesta temporada: abans que Fits es van comprometre Eric Martel i Khalid, dos jugadors amb passat blaugrana que tornen al Palau.  

Anar al contingut