Ansu Fati, celebrant un gol del Barça amb els seus companys abans de certificar-se la seva cessió al Brighton
Ansu Fati, celebrant un gol del Barça amb els seus companys abans de certificar-se la seva cessió al Brighton durant el curs 2023-2024
Barça

El Barça recupera sis jugadors cedits sense haver decidit el seu futur

Són Eric Garcia i Lenglet, els laterals Julián Araújo i Álex Valle, el migcampista Pablo Torre i el davanter Ansu Fati

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dilluns al migdia el Barça encara no havia actualitzat a la seva pàgina web la plantilla del primer equip. Jugadors com Marcos Alonso, a qui ja es va donar oficialment de baixa, encara apareixien, igual que João Cancelo i João Félix, cedits respectivament, per Manchester City i Atlètic de Madrid fins al 30 de juny. O Sergi Roberto, el capità de l'equip, el contracte del qual ja ha expirat.

En canvi, no hi havia ni rastre de fins a sis jugadors que des d'aquest 1 de juliol tornen a pertànyer al FC Barcelona. Són sis dels set jugadors cedits, tots menys Serginho Dest, que va ser "regalat" al PSV Eindhoven. Són els centrals Eric Garcia (Girona) i Clément Lenglet (Aston Villa), els laterals Julián Araújo (Las Palmas) i Álex Valle (Llevant), el migcampista Pablo Torre (Girona) i el davanter Ansu Fati (Brighton).

Tot i que tornin a pertànyer al Barça, hi ha dubtes que algun d'ells sigui part de la plantilla del Barça 2024-2025. En molts casos, dependrà d'operacions que es puguin acabar de lligar durant l'estiu. En qualsevol cas, si d'aquí a deu dies, quan el primer projecte de Hansi Flick comenci a caminar, el Barça no els ha trobat destí, arrencaran la pretemporada a les ordres del tècnic alemany.

 

 

 

Anar al contingut