Josep Vives, portaveu de la junta directiva del Barça, en una imatge d'arxiu
Josep Vives, portaveu de la junta directiva del Barça, en una imatge d'arxiu
Barça

El Barça recomana als aficionats que arribin amb temps per gaudir del clàssic al Camp Nou

El portaveu de la junta directiva, Josep Vives, ha demanat als seguidors que vagin a l'estadi una hora i mitja abans del partit perquè hi haurà controls exhaustius als accessos

Actualitzat

El FC Barcelona aconsella els aficionats que aquest dimecres tinguin previst acudir al Clàssic que arribin al Camp Nou una hora i mitja abans de l'inici del partit, previst per a les 20 hores, perquè es faran controls "exhaustius" que demoraran l'entrada a l'estadi.

Després de la reunió de la junta directiva avui, dimarts, el portaveu de l'entitat, Josep Vives, ha detallat algunes recomanacions per assistir a un partit marcat per la mobilització convocada per l'organització Tsunami Democràtic en protesta per la sentència condemnatòria de Tribunal Suprem als líders independentistes.

En la seva compareixença, Vives ha instat els socis a acudir al Camp Nou perquè està convençut "que el partit es disputarà amb normalitat", si bé els ha recomanat moure's amb transport públic i arribar amb una hora i mitja d'antelació.

"Els nostres socis arriben a vegades 20 minuts abans als partits. Demanem que arribin una hora i mitja abans. Es realitzaran controls de seguretat exhaustius."

En els accessos, es revisaran totes les motxilles i estarà prohibit anar amb maletes de grans dimensions, segons ha detallat el club blaugrana després de l'última reunió amb els cossos de seguretat.

"Ho estem organitzant des de la normalitat i convicció que aquest partit es jugarà. És compatible l'organització d'un gran espectacle amb la reivindicació cívica a l'estadi. No és res de nou, perquè així ha passat en els últims anys."

Vives ha assegurat que la junta directiva no es planteja "l'escenari que no es jugui" el partit i ha negat rotundament que el club hagi estat en contacte amb membres de Tsunami Democràtic.  

"Demanem als socis i aficionats que vinguin, aquest és un partit extraordinari. Hem jugat pocs partits com aquest", ha recalcat Vives, que ha reconegut que en les últimes setmanes "el ritme de venda d'entrades ha baixat" en comparació amb altres clàssics. En aquest sentit, ha afirmat que el "discurs alarmista amb falsedats" ha creat "inquietud i una imatge falsa" sobre les circumstàncies que envolten aquest partit.

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut