La tercera samarreta del Barça 24-25 combina el verd amb la tinta blava
La tercera samarreta del Barça 24-25 combina el verd amb la tinta blava (FCB)
barça

El Barça presenta la tercera samarreta de la temporada 24-25, inspirada en els èxits del femení

L'última equipació coneguda ho aposta tot al verd, per representar "el naixement d'una nova era d'igualtat i solidaritat entre dones"

Redacció Esport3Actualitzat

Des de fa algunes temporades, els grans equips no estrenen dos nous dissenys de samarreta, sinó tres. L'última equipació del Barça 2024-25 que encara havia de veure la llum s'ha presentat aquest dimarts. Com ja s'havia filtrat als portals habituals, la tercera indumentària confia completament en el verd, combinant dues tonalitats i recuperant un color recurrent en els uniformes culers fora de casa.

En aquesta ocasió, l'argument de màrqueting per justificar el disseny és que "simbolitza la prosperitat, el creixement i el progrés en la lluita per la igualtat". I posa l'èmfasi en els èxits del femení: "Representa el naixement d'una nova era d'igualtat i solidaritat entre dones".

A banda d'això, una de les novetats estètiques és que el logotip de Nike, amb qui el Barça manté el contracte de patrocini després dels vaivens de la primavera, apareix duplicat en blau i grana i en posició vertical. La tercera equipació del Barça 24-25 ja està a la venda.

Dues estrenes en una: la samarreta prepartit

La presentació ha coincidit amb la filtració d'imatges del que serà la samarreta prepartit, que ja es podrà utilitzar a partir d'aquesta setmana a la Champions. Dijous, els jugadors de Hansi Flick podrien fer l'escalfament sobre la gespa de Mònaco amb roba blava decorada amb detalls verdosos, revertint l'esquema de la tercera equipació.

La nova samarreta prepartit del Barça 24-25
Anar al contingut