L'aspecte del Camp Nou ple de gom a gom abans d'un partit

El Barça presenta el protocol de seguretat per al clàssic de Lliga: torna el formulari

El club blaugrana dona continuïtat a les mesures implementades en la visita del Manchester United
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

Les mesures que el FC Barcelona va aplicar per primer cop en la visita del Manchester United amb l'objectiu d'evitar un nou cas Eintracht tindran continuïtat en futurs partits d'alt risc, com el Barça-Madrid del 19 de març. Això és el que es desprèn del protocol previst per al clàssic de Lliga que el club blaugrana ha donat a conèixer via email als seus socis.

Es manté l'obligació per als abonats que alliberin el seient d'omplir un formulari amb les dades de la persona que l'ocupi. Amb aquesta norma no només es vol evitar l'assistència desproporcionada d'aficions rivals, sinò també poder identificar ràpidament els espectadors en cas d'incidència. Hi haurà temps per omplir el formulari fins a la mateixa hora del partit.

El Barça recorda als destinataris de l'abonament que hauran de portar el comprovant, en format digital al mòbil o en paper imprès, del correu electrònic, a banda del carnet físic i el DNI. Alhor, el comunicat, que no fa referència al clàssic de semis de la Copa que es disputarà al cap de 20 dies al mateix escenari, remarca altres aspectes importants.

La cessió de l'abonament es pot fer a un soci o a un no soci.

No es podrà cedir l'abonament mentre estigui posat al Seient Lliure o s'hagi venut a través d'aquest procediment. En cas que no s'hagi venut i es vulgui cedir, caldrà recuperar-lo primer del Seient Lliure i fer posteriorment la cessió amb el formulari.

Un cop feta la cessió, l'accés a l'Estadi anirà a nom de la persona destinatària.

El que no va evitar el pla de xoc activat en competició europea va ser el comportament incívic dels aficionats dels "red devils".

ARXIVAT A:
El Clàssic
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut