Els flamants fitxatges del Barça de bàsquet durant la seva presentació
Els flamants fitxatges del Barça de bàsquet durant la seva presentació (FCB)
Bàsquet

El Barça presenta d'una tacada els cinc fitxatges

El club blaugrana s'ha reforçat durant aquest estiu amb jugadors de nivell com Kevin Punter amb l'objectiu de competir per l'Eurolliga

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de bàsquet marxa aquesta setmana cap a la Xina, on farà la gira de pretemporada amb un parell d'amistosos contra un equip local i també contra el Bàsquet Girona. L'equip va començar els entrenaments el dijous 22 d'agost i, abans de marxar de gira, el club ha presentat oficialment les noves incorporacions d'aquesta temporada.

Són cinc jugadors que arriben a la plantilla del també nouvingut entrenador Joan Peñarroya: Youssoupha Fall, el sostre de l'equip de 2,22; Chimezie Metu, que debuta a Europa; l'aler Justin Anderson; el fixatge estrella Kevin Punter i el jove base Juan Núñez. Tots ells s'han mostrat il·lusionats i impacients per començar la seva etapa defensant la samarreta del Barça.


En el seu discurs, el president Joan Laporta els ha deixat clar que les seccions blaugranes estan cridades a ser campiones. De fet, aquest serà l'objectiu de la temporada després d'un any en blanc amb Roger Grimau a la banqueta.

Anar al contingut