El Barça presenta dues versions de la nova samarreta pels 125 anys del club
El Barça presenta dues versions de la nova samarreta pels 125 anys del club
Esports

El Barça presenta dues versions de la nova samarreta pels 125 anys del club

Ronaldinho presenta la nova pell del Barça, inspirada en la samarreta del centenari

Actualitzat

L'esperada nova samarreta del Barça ja és una realitat. Aquest dijous 18 de juliol ja se n'ha presentat l'anunci oficial i està disponible per comprar-la a la web i a les botigues físiques. La samarreta conmemora els 125 anys de l'entitat blaugrana

Des del Barça han llançat un anunci de presentació que repassa breument la història del Barça i el relaciona amb la cultura catalana. Hi participen els jugadors del primer equip masculí i altres llegendes com Ronaldinho, Andrés Iniesta, Carles Puyol, Hristo Stòitxkov o Pau Gasol. Per part del femení, hi apareixen les dues Pilotes d'Or: Aitana Bonmatí i Alèxia Putellas. Normalment les presentacions de les noves equipacions solen ser al juny, però un problema amb el logotip de Spotify n'ha motivat el retard. 

Segons ha confirmat el club, durant la primera fase del llançament, les noves samarretes del Barça, les versions stadium i match, portaran el mateix logotip de Spotify que apareixia a les equipacions la temporada passada. Les samarretes del FC Barcelona amb la versió del logo renovada es podran adquirir a partir de la tardor d'aquest any. La versió stadium de la samarreta tindrà un preu de 99,99 euros, mentre que la versió match costarà 149,99 euros.

Anar al contingut