Jesús Velasco: "La meva renovació no es farà"
Els jugadors del Barça, celebrant un gol (EFE)
Futbol sala

EN DIRECTE| El Barça obre els play-offs per al títol contra el Manzanares

L'equip blaugrana rep l'equip madrileny (20.45, Esport3) en el partit que pot suposar el comiat de Velasco, Ferrao i Coelho del Palau Blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'acabar primer la fase regular, el Barça comença la batalla dels play-offs per al títol de la Lliga de futbol sala. Aquest divendres, 24 de maig (20.45 h, Esport3), arrenca la sèrie de quarts de final al millor de tres partits contra el Manzanares al Palau Blaugrana.

Mira el partit, aquí en directe (20.45): 

 

El Manzanares, vuitè classificat, no és un rival fàcil. De fet, el Barça no l'ha aconseguit superar aquesta campanya a la Lliga. A casa, derrota. I a fora, empat.

A Jesús Velasco se li acumulen les lesions. L'últim de caure, el capità Sergio Lozano, que ha dit adeu a la temporada. Sense Lozano, Dyego, Sergio González ni Álex Yepes, el tècnic haurà de tornar a fer mans i mànigues per confeccionar un equip competitiu.

El primer assalt contra el Manzanares serà també el dia del comiat oficial de Velasco, Ferrao i Coelho al Palau. Cap dels tres continuarà la temporada que ve al club, i se'ls retrà un petit homenatge. El segon partit de la sèrie es jugarà aquest dilluns, 27 de maig (20.30 h, Esport3), al pavelló del Manzanares. En cas que fos necessari, el tercer i definitiu es disputaria una altra vegada al Palau el dijous 30 de maig (20.30 h, Esport3).

Els play-offs es podran seguir amb els comentaris de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Jordi Garcia per Esport3 i la plataforma 3Cat.

Anar al contingut