Xavi i Laporta, en una imatge d'arxiu
Xavi i Laporta, en una imatge d'arxiu
Barça

Xavi nega les imposicions de Laporta en la convocatòria del Anvers-Barça

L'ampliació de la llista, s'assegura, va ser consensuada pel tècnic, Deco i el president

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández nega les imposicions de Joan Laporta a Xavi Hernández en la convocatòria del Anvers-Barça, difoses per RAC1. L'entorn del tècnic surt al pas de la informació que assegura que l'ampliació de la llista va ser consensuada a tres bandes per Xavi, Deco i el president, reiterant la versió donada en roda de premsa. La decisió s'hauria pres, doncs, per qüestions logístiques del viatge de tornada, endarrerit a dijous per afavorir el descans dels futbolistes i per millorar la cohesió d'un grup, tocat després de la derrota contra el Girona.

Amb la mateixa intenció d'enterrar la polèmica de la llista retocada, des del club es qualifica la relació entre Xavi i Laporta d'excel·lent, malgrat algunes veus crítiques que, puntualment, han sorgit dins la junta directiva motivades pel joc de l'equip o alguna anàlisi postpartit del tècnic.

El màxim mandatari blaugrana ha evitat pronunciar-se sobre l'embolic de la llista en arribar al dinar de directives previ al partit de Bèlgica:

Sortint al pas d'una imposició gens habitual

Dimarts a la nit, RAC1 va informar que la decisió de modificar la convocatòria de l'Anvers-Barça per incloure-hi Lewandowski, Gündogan i Araujo havia obeït a una petició de Joan Laporta a Xavi Hernández. Malgrat tenir plaça garantida als vuitens de la Champions, el president hauria recordat que a Bèlgica hi ha 2,8 milions d'euros en joc, si es guanya el partit. La mateixa informació afegia que Laporta tampoc combregava amb la idea que els pesos pesants descansessin després de la dolorosa derrota contra el Girona.

 

Preguntat pel canvi de plans, l'entrenador de Terrassa també va assenyalar en roda de premsa, hores més tard, que la decisió es devia al fet que l'expedició blaugrana faria nit a Flandes i els tècnics no volien que els desconvocats perdessin el ritme d'entrenaments.

Laporta i Xavi, en la presentació de 'New era II'
Laporta i Xavi, en la presentació de "New era II"
Anar al contingut