Fits s'escapa d'Erick en un partit de la passada temporada (Inter)
Futbol Sala

El Barça, molt a prop de tancar el fitxatge de Fits

El pivot brasiler completaria una tripleta ofensiva amb Pito i Álex un cop es desvinculi totalment de l'Inter

Redacció Esport3Actualitzat

Tot apunta que el Barça pot acabar tenint un tercer pivot a la plantilla. Amb la marxa de Ferrao i la renovació d'Álex, l'equip s'havia quedat amb només dos atacants purs.

Amb un ull sempre posat al mercat, el director esportiu Jordi Torras ha trobat una gran oportunitat: Rafael Nogueira "Fits". El pivot brasiler continua en plena desvinculació de l'Inter després que les dues parts decidissin separar els seus camins tot i l'any pendent de contracte. A falta d'alguns serrells burocràtics, Fits té pràcticament la carta de llibertat a la butxaca, amb la qual cosa arribaria gratis al Palau Blaugrana.

32 anys, el de Sao Paulo ve de fer una temporada irregular en la línia de l'equip de Torrejón, però és un jugador que li pot donar al Barça un perfil de joc d'esquena a porteria que ara mateix no té a la plantilla. Al mateix temps, després d'una temporada marcada per les lesions i tenint en compte que Pito vindrà de jugar el Mundial, els blaugranes no volen arriscar-se a trobar-se novament sota mínims en atac. De fet,  això els va costar quedar-se fora de la propera edició de la Champions.

Fits té experiència en equips com l'Inter, Anderlecht i Benfica i també com a internacional per al Brasil. Un jugador esquerrà, rocós, i que coneix perfectament la Lliga espanyola. Esforç extra del Barça per mirar de tancar una operació que permetrà competir amb més garanties en una Lliga molt igualada.

 

Anar al contingut