Nike vesteix el Barça des del 1998, data en què va agafar el relleu de Kappa (FCB)
Barça

El Barça medita trencar el contracte amb Nike i flirteja amb Puma

El Barça estudia posar fi a la relació amb Nike per unir-se a Puma com a proveïdor dels seus equipaments oficials abans que venci l'actual contracte amb la multinacional nord-americana

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça negocia un canvi de patrocinador tècnic abans que venci l'actual contracte amb Nike i ja té una oferta sobre la taula. Actualment, el club blaugrana té contracte amb Nike fins al 2028, però segons informava Laia Tudel al programa Tot Costa, aquesta aliança podria trencar-se de forma prematura.

El club blaugrana, descontent en alguns aspectes amb la marca tècnica que vesteix el Barça, està negociant un contracte a l'alça, amb què poder dotar de més salut financera al club i rebre un altre tipus de beneficis.

Puma és l'opció més factible ara mateix per al Barça i, segons informa la periodista de Catalunya Ràdio, aquesta setmana hi ha hagut reunions entre el Barça i la marca esportiva, tot i que encara no s'hauria pres cap decisió.

Els beneficis del canvi

La marca alemanya ofereix una oferta econòmica que millora substancialment la de Nike i que, a banda, amplia les condicions d'e-commerce. I és que Nike restringeix les vendes del Barça a Europa, però Puma li ofereix que aquest servei sigui gestionat pel club a nivell mundial.

A banda, el Barça no està content amb les condicions que té ara mateix amb Nike, ni tampoc no està satisfet amb la qualitat dels productes i ja s'ha queixat en alguna ocasió de problemes per manca d'estoc de productes Nike.

De tota manera, Nike té contracte fins al 2028 i si el Barça vol optar a canviar de marca seria molt difícil trencar la vinculació contractual amb Nike la propera temporada, a menys que s'assumís la penalització de cancel·lar el contracte de Nike abans que s'acabi.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut