Imatge d'arxiu d'una assemblea del Barça
Barça

El Barça medita recuperar el format presencial de l'assemblea

Molts socis havien expressat el seu disgust amb les últimes assemblees telemàtiques. La pròxima haurà de ser convocada per a l'octubre

Redacció Esport3Actualitzat

Són molts els socis del Barça que havien expressat el seu desacord amb el format de les últimes assemblees. Des de l'abril del 2022 s'havien fet de manera telemàtica, reduint l'accés de l'Auditori 1899 als senadors, els socis amb número de carnet comprès entre l'1 i el 1000. Des del club, havien adduït raons econòmiques.

Així han estat les últimes quatre convocatòries. L'última, l'octubre de l'any passat. I podria haver estat l'última, també, de manera telemàtica. El club es planteja seriosament recuperar el format tradicional de l'assemblea, amb la presència in situ dels socis compromissaris. Dins de la junta directiva, fa mesos que ho debaten.

 

Hauran de prendre una decisió definitiva en la pròxima reunió de la junta, prevista per al 26 de setembre. En tot cas, l'assemblea s'haurà de celebrar abans que s'acabi el mes d'octubre. El president Joan Laporta ja va anunciar que hi presentaria el tancament de l'exercici 23-24 amb resultats ordinaris positius.

Anar al contingut