Imatge del cartell oficial de la gira del Barça
Imatge del cartell oficial de la gira del Barça
Barça

El Barça-Madrid de la gira nord-americana, en directe per TV3

Serà el dia 29 de juliol i, a més d'aquest partit, TV3 oferirà els altres tres partits de la gira nord-americana del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça 2023/2024 ja roda amb les tradicionals proves mèdiques. A l'espera d'oficialitzar la contractació del brasiler Vitor Roque i fitxats l'alemany Gündogan i el basc Iñigo Martínez, l'equip de Xavi tindrà autèntiques proves de nivell a la gira nord-americana, en què es jugaran 4 partits, un d'ells contra el Reial Madrid.

I els aficionats culers estan d'enhorabona perquè, un cop més, aquests partits es podran veure en directe per TV3 i a les plataformes digitals de TV3 i Esport3.

El calendari de partits serà el següent:

  • 23 juliol 04:30 h: FC Barcelona-Juventus (Levi's Stadium de Santa Clara, Califòrnia)
  • 26 juliol 04:30 h: FC Barcelona-Arsenal (SoFi Stadium de Los Angeles, Califòrnia)
  • 29 juliol 23 h: FC Barcelona-R. Madrid (AT&T Stadium de Dallas, Texas)
  • 1 agost 05.00 h: FC Barcelona-Milan (Allegiant Stadium de Las Vegas, Nevada)

Així doncs, el primer gran duel serà la matinada del diumenge 23, contra la Juve. De San Francisco l'equip viatjarà a Los Angeles, on s'enfrontarà a l'Arsenal el dimecres 26, també de matinada. El següent destí serà Dallas, escenari de tot un clàssic. Aquest Barça-Madrid es podrà veure a les 11 de la nit. La gira acabarà a Las Vegas amb un Barça-Milan, a les 5 de la matinada.

El Barça jugarà quatre partits de pretemporada als Estats Units (CCMA)

El Barça completarà la pretemporada de partits amb el tradicional duel del Gamper contra el Tottenham, que suposarà l'estrena de la nova ubicació dels seus partits com a local aquesta temporada: l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

El tercer clàssic als Estats Units  

El partit contra el Reial Madrid serà el tercer clàssic que es jugarà als Estats Units. Es jugarà a l'AT&T Stadium de Dallas, a Texas, un recinte amb un aforament per a 80.000 persones i seu habitual dels Dallas Cowboys, de l'NFL.

En aquest mateix estadi els blaugranes ja hi van jugar en dues ocasions: el 2011 contra el Manchester United i el 2018, contra la Roma.

El Barça ha guanyat el Reial Madrid les dues vegades que han jugat en aquest país, amb un 3-2 a Miami el 2017 i un 1-0 a Las Vegas l'estiu passat.

Anar al contingut