primer pla de la samareta blaugrana
Campions en venda de samarretes
Barça

El Barça, l'equip que més diners guanya amb la venda de samarretes a Europa

La UEFA ha publicat l'informe oficial del panorama de les inversions i les finances dels clubs europeus

Redacció Digital Esport3Actualitzat

El Barça s'ha convertit en el club que més diners guanya en la venda de les seves samarretes de tot Europa. Segons l'informe publicat per la UEFA, The European Club Finance and Investment Landscape, el conjunt culer ha superat equips com el Reial Madrid, el Liverpool, el PSG i el Bayern. El club ha passat de ser el cinquè en el passat estudi a situar-se al capdavant de la llista.

Segons el document, l'equip barcelonista ha augmentat 60 milions d'euros les seves vendes fins arribar a una xifra de 179 milions. Els blaugranes són els que més han incrementat aquesta quantitat i se situen amb 24 milions més que el següent equip del rànquing, el Reial Madrid (155 M). Completen el top 5 el Bayern de Múnic (147 M), el Liverpool (132 M) i el Manchester United (130 M).


La crisi no pot amb la il·lusió pel Barça

Ni la davallada esportiva, ni la crisi institucional, ni el desànim col·lectiu són un atenuant per rebaixar la fidelitat dels culers, que continuen comprant la indumentària oficial de l'equip. Una mostra de confiança que pot servir per recuperar-se econòmicament i guanyar més diners mitjançant patrocinis.

Més motius per pressionar les marques

El Barça pot utilitzar aquestes dades per exigir més diners a Nike, la marca principal de la samarreta. El conjunt barcelonista està en negociacions amb l'empresa nord-americana. Mentrestant, en el mercat hi ha rumors d'una oferta econòmicament superior de Puma.

Anar al contingut