Hanga defensa Sergi Llull en una jugada del tercer partit al Palau (EFE)

El Barça Lassa li torna la pilota al Reial Madrid i força el quart partit (78-77)

Els blaugranes perdien 71 a 77 a 2'20" per al final i han acabat guanyant en un final dramàtic

Jordi RobirosaActualitzat

El Barça Lassa ha forçat el quart partit del play-off final de la lliga ACB de bàsquet en derrotar el Reial Madrid d'un punt, 78 a 77. Els blancs han tornat a tenir l'oportunitat de capgirar el marcador en l'últim instant però aquest cop la pilota no ha entrat.

Ha estat un partit molt semblant al segon de les finals, però amb els protagonistes canviats: aquest cop ha estat el Madrid l'equip que ha anat gairebé tot el matx al davant en el marcador, que semblava que tenia la victòria a la mà, però que ha acabat perdent. Thompkins, sol sota cistella en l'últim segon, ha fallat de manera incomprensible el que hauria significat el títol per al Madrid.

Els madridistes han tingut en els triples el seu gran argument –a poc del final la sèrie era de 14 de 28-, amb un Thompkins –sí, el mateix que ha fallat el darrer llançament, el més senzill de tots-, estel·lar. El Barça, però, mai no li ha perdut la cara al partit i ben empès per un Palau lliurat al seu equip, ha estat capaç de fer un parcial de 7 a 0 final que ha significat la victòria.

Diumenge, quart partit, també al Palau. Aquest cop cal esperar que Pesic utilitzi Pau Ribas, que avui, en una decisió difícil d'entendre, no ha jugat ni un sol segon.