Barça Lassa (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El Barça Lassa cau davant el Llevant en el primer partit dels quarts de final de l'LNFS (5-3)

Els blaugranes han acabat caient a la pròrroga després que el Llevant ha forçat l'empat a 3

El Barça Lassa ha patit a la pista del Llevant i ha acabat caient a la pròrroga en el primer partit dels play-offs dels quarts de final de la Lliga de futbol sala (5-3).

Els blaugranes, tot i dominar el joc en els primers compassos, han vist com el partit es complicava quan el Llevant s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Cecilio Morales a la primera part després d'una gran jugada personal.

Els d'Andreu Plaza han buscat la reacció incrementant la pressió sobre el conjunt valencià i, just abans del descans, l'àrbitre ha estat molt rigorós xiulant penal una acció defensiva de Dyego. Canabarro ha estat l'encarregat d'executar la pena màxima però un inspirat Dídac Plana sota els pals ha evitat que el 2 a 0 pugés en el marcador.

A la represa, Leo Santana ha aconseguit empatar el partit amb un xut carregat de ràbia que el porter del Llevant, Raúl, no ha pogut neutralitzar. Les alegries, però, han durat ben poc i és que a la següent jugada el Llevant s'ha tornat a posar per davant a causa d'una errada defensiva del Barça que ha culminat Marcenio en pròpia porta, 2-1.

A les acaballes, el conjunt blaugrana ha capgirat el marcador amb dos gols gairebé consecutius de Joselito i Ferrao fent pujar el 2-3 en el marcador, però, en l'últim sospir Cecilio ha fet l'empat a 3 que forçava la pròrroga. Durant la segona part del temps suplementari, l'equip granota ha fet el 4-3 gràcies al penal que ha transformat Pedro Toro i a un minut del final Cecilio ha sentenciat amb el definitiu 5-3.

El segon partit, d'una eliminatòria que es decideix al millor de tres enfrontaments, es disputarà el proper divendres al Palau Blaugrana i es podrà veure en directe per Esport3 a les 21:00.