Els jugadors del Barça celebren un gol davant l'Atlètic de Madrid, el dissabte passat (EFE)
Barça

El Barça juga l'anada dels quarts de final de la Champions al camp del Manchester United

L'equip blaugrana busca aquest vespre (21.00) un resultat positiu a Old Trafford que li permeti acostar-se una mica més al somni de la Champions

Actualitzat

El Barça torna avui (21.00) a la Champions en un duel de màxima exigència. L'equip blaugrana juga al camp del Manchester United el partit d'anada dels quarts de final de la Champions, una ronda que ha estat incapaç de superar des que va guanyar per última vegada el títol, l'any 2015.

Ernesto Valverde s'ha emportat tots els pesos pesants a Anglaterra, per bé que Ousmane Dembélé, que acaba de rebre l'alta mèdica, té tots els números de ser a la banqueta. El tècnic blaugrana no es vol arriscar a una nova recaiguda i confiarà en el seu onze més habitual dels últims partits. L'únic dubte pot ser si sacrifica Coutinho per donar entrada a Arturo Vidal i així reforçar la zona medul·lar, o si fa entrar el xilè per Arthur, fet que no canviaria el dibuix però sí la filosofia de l'equip.

Descavalcat de la lluita per la Premier League per la desastrosa gestió de José Mourinho, el Manchester United ha millorat amb l'arribada a la banqueta d'Ole Gunnar Solksjaer. L'eliminació del totpoderós París Saint-Germain als vuitens de final ha acabat confegint als "diables vermells" un crèdit que semblaven no tenir. El tècnic noruec sembla que podrà comptar amb Marcus Rashford, el seu jugador amb més talent a la davantera.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut