Todibo, en un partit amb el Niça
Todibo, en un partit amb el Niça
barça

El Barça ja sap quina serà la pessigada per Todibo

El central francès ha estat a un pas de la Juventus, però el seu futur pot acabar sent a la Premier

Redacció Esport3Actualitzat

Ara va de debò. Fa temps que el Niça rep ofertes per a Jean-Clair Todibo, amb el Barça molt atent perquè sap que li correspon el 20% d'una venda del central francès, blaugrana entre 2019 i 2021. Fins ara el conjunt de la Costa Blava havia pogut retenir-lo esperant el moment oportú, però aquest estiu són molts els clubs de tot Europa que estan disposats a pagar el preu amb què està taxat el defensa de 24 anys.

Durant molts dies semblava que el seu destí seria la Juventus de Thiago Motta, però les negociacions no han arribat a bon port. El contraatac ha vingut des d'Anglaterra, amb els clubs que viuen en bonança econòmica d'abanderats. Es parlava del Newcastle, però aquest dijous, l'expert en fitxatges Fabrizio Romano avisa que és Tim Steidten, director general del West Ham, qui està viatjant per tancar la contractació de Todibo. 

És important apuntar que l'entesa amb el club de Londres especifica un primer any com a cedit amb una compra obligatòria el segon any. L'acord es podria tancar per 40 milions d'euros, dels quals 8 anirien a parar a les necessitades arques del Barça. Una benvinguda pessigada que, si tira endavant aquesta modalitat de transferència, es pot fer realitat l'estiu vinent.

 

Anar al contingut