Dani Olmo durant la seva presentació al Trofeu Joan Gamper
Dani Olmo durant la seva presentació al Trofeu Joan Gamper (EFE)
Barça

El pla B que prepara el Barça per assegurar la inscripció de Dani Olmo a la Lliga

El jugador egarenc estarà disponible per a Hansi Flick en l'estrena de l'equip a Montjuïc contra l'Athletic Club

Redacció Esport3Actualitzat

És una de les grans preocupacions del FC Barcelona: la inscripció de Dani Olmo. El futbolista és el fitxatge estrella d'aquest estiu, però l'entitat blaugrana encara no l'ha pogut registrar a la Lliga. De fet, l'egarenc no va poder ser a l'estrena a Mestalla, tot i que oficialment es va justificar la seva baixa per un motiu físic.

Hansi Flick, però, sí que el vol per al primer partit a Montjuïc en aquesta Lliga i el Barça treballa a contrarellotge per inscriure el jugador. El partit és aquest dissabte a les 19.00 i l'entitat blaugrana assegura que Olmo estarà disponible de totes totes contra l'Athletic. Així ho ha explicat el presentador de l'"Onze", Xavi Valls, que ha assegurat que el club està preparant tota la documentació necessària.

El pla B per inscriure Olmo

Perquè Dani Olmo estigui inscrit a la Lliga, el Barça necessita equilibrar els comptes i respectar les normes del fair play financer. Per aconseguir-ho, el club blaugrana s'ha vist obligat a deixar marxar de franc un dels seus millors futbolistes: Ilkay Gündogan. Però, en cas de no rebre l'OK per part de Javier Tebas, el club té preparat un pla B.

Es tracta de la mateixa solució que van trobar per inscriure Jules Kounde, quan el club blaugrana va recórrer a l'article 92 del control econòmic de la Lliga. És a dir, que els directius preparin els avals per arribar a rebre el permís de la Lliga en la inscripció de Dani Olmo.

Anar al contingut