Els inscrits del Barça el vespre d'aquest dissabte

El Barça inscriu Romeu, Abde i Sergi Roberto a 24 hores del debut a LaLiga

Després de l'alta de Gündogan, el club blaugrana inscriu tres efectius més el dia en què s'ha anunciat la venda de Dembélé al PSG
Redacció Esport3 Actualitzat

Els traspassos de Kessie i Dembélé han provocat conseqüències immediates. Les inscripcions a LaLiga d'Oriol Romeu, Abde i Sergi Roberto abans de la mitjanit d'aquest dissabte se sumen a les de Ronald Araujo i Ilkay GündoganEls cinc ja estaran disponibles pel partit de diumenge contra el Getafe, amb els següents dorsals: Araujo amb el 4, Gündogan amb el 22, Romeu amb el 18, Abde amb el 16 i Sergi Roberto, que manté el 20.

El Barça treballa ara per inscriure dins el fair play financer la resta dels renovats i fitxatges: Iñaki Peña, Marcos Alonso, Iñigo Martínez i el nou contracte d'Alejandro Balde (mentrestant el barceloní pot jugar amb fitxa del B), a més dels que tornen de les cessions, com Lenglet i Dest.

Gündogan, inscrit des d'aquest dissabte al matí

La megapalanca

El Barça necessitava 60 milions d'euros per inscriure tots els jugadors pendents i els tindrà. Els rebrà arran de la venda del 29,5 % de Barça Studios a un fons d'inversió alemany i a una assessoria d'inversions neerlandesa. De fet, l'operació significarà uns ingressos totals de 120 milions, que el Barça rebrà en diversos terminis, però el pla de viabilitat acordat amb la Lliga permet utilitzar-ne només 60 per a les inscripcions d'aquesta temporada.

Aquests 60 milions d'euros tampoc arribaran de cop. Ahir el Barça ja en va ingressar una part, destinada a inscriure, tant sí com no, Araujo i Gündogan, per al partit de diumenge a Getafe. Aquestes eren les dues grans prioritats de Xavi per a l'estrena de la Lliga i, de moment, el club ha prioritzat Araujo, Gündogan, Romeu, Abde i el capità Sergi Roberto, que ja figuren com a inscrits a la plantilla blaugrana i apareixen al web de la Lliga espanyola com a jugadors del Barça:

Abde, el quart davanter inscrit

Tant el fons alemany i com el neerlandès s'han compromès a pagar la quantitat que falta abans del 31 d'agost, que és quan expira el termini d'inscripcions. A mesura que vagi ingressant diners, el Barça podrà anar inscrivint jugadors.

L'altra palanca: les sortides

Una altra font d'ingressos que permetria accelerar inscripcions i, fins i tot, pensar en algun altre fitxatge són les sortides. Tancada la de Kessie, el Barça confia arxivar també el cas Dembélé, marcat per la polèmica del repartiment dels 50 milions que pagarà el PSG. De moment, Luis Enrique no el pot fer jugar amb l'equip parisenc.

Des de fa unes hores el jugador francès ja no apareix al web de la Lliga com a jugador del Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut