Marc Guiu va tenir un debut memorable amb el primer equip del Barça (Europa Press)
Barça

El Barça inscriurà Marc Guiu i Héctor Fort per al partit contra el Xakhtar Donetsk

Xavi no recupera cap lesionat de cara al partit de Champions de dimecres i continuarà comptant amb els joves

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Guiu va desencallar el Barça davant l'Athletic a la Lliga i podria tenir continuïtat a la Champions. El Barça els inscriurà, tant a ell com a Héctor Fort, perquè puguin jugar el pròxim partit de l'equip a la competició europea, aquest dimecres a Montjuïc contra el Xakhtar Donetsk

Els dos jugadors tenen fitxa amb el juvenil. Per la seva edat, i pel fet que porten 3 anys a l'entitat, no cal que estiguin inscrits a la llista que el club envia a principi de temporada a la UEFA. El club sí que ha de comunicar la seva convocatòria a l'ens europeu amb 24 hores d'antelació perquè formin part de l'anomenada llista B.  

Cap reaparició a la Champions

La inscripció de Guiu i Fort ve a compensar en part l'absència de diversos jugadors importants per a Xavi que continuen a la infermeria. El tècnic blaugrana no pot recuperar per a aquest dimecres Pedri, Lewandowski, De Jong, Raphinha, Kounde ni Sergi Roberto. I si es planteja donar descans a algun titular pensant en el clàssic, necessita recursos, sobretot tenint en compte que els joves, fins ara, responen.  

El Barça continua treballant per recuperar algun dels lesionats per al clàssic contra el Reial Madrid. Pedri i Robert Lewandowski són els que tenen més números de reaparèixer aquest dissabte que ve contra el Reial Madrid. 

ARXIVAT A:
Marc Guiu
Anar al contingut