barça

El Barça i Laporta ja van voler fitxar Hansi Flick el 2021

L'actual entrenador del Barça ja va ser candidat a la banqueta quan Laporta es va plantejar substituir Koeman, al primer capítol de la temporada del "Barça reservat"

Redacció Catalunya Ràdio/Esport3Actualitzat

Aquest estiu Hansi Flick va arribar al Barça per substituir Xavi Hernández com a entrenador del primer equip. No era la primera vegada que el seu nom apareixia a l'agenda de Joan Laporta. Fa tres anys Flick va ser una de les opcions per substituir Koeman i, fins i tot, el Barça es va arribar a posar en contacte amb ell.


Primer contacte, estiu 2021

Al cap d'uns mesos de l'arribada de Joan Laporta a la presidència del Barça, i tot i que el club blaugrana havia guanyat la Copa amb Ronald Koeman a la banqueta, el president blaugrana es va plantejar un canvi d'entrenador. Un cop acabada la temporada 2020-2021, Laporta li va demanar a Koeman dues setmanes de reflexió per prendre una decisió sobre la seva continuïtat. Finalment, Koeman va continuar uns mesos a la banqueta fins a l'octubre, però en aquells quinze dies Laporta va treballar amb diferents opcions per substituir-lo, i una d'elles va ser Hansi Flick.

Els responsables esportius del Barça es van arribar a posar en contacte amb Flick, però es van trobar amb un problema: Flick s'acabava de comprometre amb la Federació Alemanya per ser seleccionador del seu país, i en aquell context va haver de dir que no al Barça. Flick va ser seleccionador alemany fins després del Mundial de Qatar, a finals del 2022.

Tres anys després, i al cap d'uns dies de l'anunci de Xavi Hernández de deixar la banqueta del Barça, Joan Laporta va tornar a obrir l'opció Flick. Finalment, tot i el gir inesperat dels esdeveniments en el tram final de la temporada passada, l'alemany, ara sí, acceptava la proposta del Barça.

Eric Garcia, Pau Víctor i l'oposició

Els moviments al voltant d'Eric Garcia i un jugador del PSG els últims dies del mercat futbolístic d'aquest estiu, tots els detalls de l'operació Pau Víctor amb el Girona i els moviments d'aproximació d'alguns elements de l'oposició a Laporta, altres històries del primer capítol de la temporada del "Barça reservat".

ARXIVAT A:
LaportaHansi Flick
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut