L'Estadi Olímpic Lluís Companys
Barça

El Barça inicia els tràmits per jugar a Montjuïc

En una reunió entre Joan Laporta i Ada Colau, el president del Barça ha plantejat canvis a l'Espai Barça per començar les obres ben aviat i també ha activat els tràmits per jugar a l'Estadi Olímpic de Montjuïc mentre es facin part de les obres al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, s'ha reunit aquest dijous amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Ha estat la primera trobada entre tots dos dirigents des que Laporta va accedir al càrrec després de ser escollit en les eleccions del 7 de març passat.

En la trobada s'ha tractat la possibilitat que el Barça pugui ocupar les instal·lacions esportives de la muntanya de Montjuïc -de 56.000 localitats- durant algun període en què l'Estadi no pugui acollir públic per les obres que s'hauran de fer per poder acabar aquest projecte.

Ara mateix, la idea és que el període de partits a Montjuïc coincideixi amb la construcció de la coberta del Camp Nou. Tot i això, al marge d'aquest període, el Barça treballa amb la idea que, quan s'executin les obres, l'estadi blaugrana tingui capacitat per a 80.000 espectadors.

Ada Colau i Joan Laporta durant la trobada a l'Ajuntament de Barcelona (Edu Bayer - @FCBarcelona_cat) (Edu Bayer - @FCBarcelona_cat)
 

Inici de les obres en breu

Durant la trobada al consistori barceloní, Laporta ha exposat a l'alcaldessa petits canvis en el projecte Espai Barça per poder iniciar les obres en breu, que requeriran algunes adaptacions del projecte i que podrien encarir una mica més l'obra. En aquest context, el FC Barcelona ha demanat a l'Ajuntament accelerar els permisos que es requeriran i totes dues parts han mostrat una entesa absoluta.

Quatre partits a Montjuïc

 

 

Ronaldo va debutar com a jugador del Barça a l'Estadi Olímpic Lluís Companys al Gamper, fa 25 anys. Veure el Barça disputar un partit a Montjuïc, per tant, no seria cap novetat. Els blaugranes ja hi van jugar quatre partits als anys 90. En concret, dos Trofeus Joan Gamper i també dos partits oficials. L'anada de la Supercopa d'Espanya contra l'Atlètic de Madrid i també un partit de la Recopa d'Europa contra l'AEK Làrnaca. En la majoria dels casos, va ser pel mal estat de la gespa del Camp Nou.

Anar al contingut