(@PascuMendez)
Futbol Sala

El Barça guanya a la pista d'ElPozo en la reedició de la final de Champions (0-3)

Victòria vital del Barça per acostar-se a les vuit primeres places i poder disputar la Copa d'Espanya. Els d'Andreu Plaza han estat capaços de deixar la porteria a 0 contra un bon equip murcià, que s'ha estavellat amb Dídac Plana, autor a més del 0 a 3. ElPozo tampoc va fi a la Lliga i segueix negat contra els blaugranes

Xevi BardoletActualitzat

El Barça ha començat despistat a Múrcia, donant facilitats a un ElPozo que encadenava clares ocasions -un pal inclòs. Andreu Plaza esbufegava. El tècnic gironí ha fet entrar Ferrao i el guió del partit ha començat a canviar. Els murcians seguien arribant a la porteria de Dídac, però el Barça responia amb transicions fugaces. El 0 a 1 ha arribat al minut 12. Un golàs de Dyego que l'ha engaltat de volea en la sortida d'un córner. I en el 19, en una de les transicions esmentades, Ximbinha l'ha donada a Sergio Lozano, que ha resolt driblant l'exporter blaugrana Juanjo. 0 a 2 al descans.

Els d'Andreu Plaza s'han carregat de faltes en l'arrencada de la segona part. Però mantenien la porteria a zero davant d'uns locals que topaven amb Dídac Plana i novament amb el pal. El matx ha pogut canviar quan Daniel Shirashi, després d'una gran jugada personal, ha fet la sisena falta en la transició defensiva posterior. Però el porter blaugrana ha aturat el xut a Marcel en els 10 metres. Immediatament després, ElPozo ha posat porter jugador, però el mateix Dídac ha culminat la gran tarda amb un gol de camp a camp que posava el 0 a 3 definitiu.