Una imatge del partit entre el Barça i l'Anaitasuna (@FCBhandbol)

El Barça goleja l'Anaitasuna per començar la Lliga Asobal (45-26)

Victòria contundent dels blaugrana contra el conjunt navarrès
Joan Ramon Vallvé Actualitzat

És la nova Lliga Asobal, ara lliga professional, però de moment tot continua igual. Aquest dimecres ha arrencat al Palau Blaugrana amb una pallissa del Barça sobre l'Anaitasuna de Pamplona per un contundent 45 a 26.

Els navarresos històricament havien presentat resistència als blaugrana, però el marcador en el minut 11 de joc ja era d'11 a 4, set gols de diferència. Durant molta estona ha semblat que el Barça seria capaç de mantenir el ritme d'anotar un gol per minut davant un Anaitasuna amb pocs recursos. I això que el tècnic Carlos Ortega havia deixat fora de la convocatòria Frade i N'Guessan i Dika Mem s'ha passat tot el partit assegut a la banqueta.

En el descans el marcador era de 26 a 13 i la renda ha anat pujant fins una diferència màxima de 22 gols. Ortega ho ha aprofitat per donar molts minuts a Ian Barrufet i als germans Djordje i Petar Cikusa. Bessons de 17 anys, nascuts a Bordils, han marcat 3 gols cadascun.

Marcador final, 45 a 26. Dissabte el Barça jugarà el seu segon partit de Lliga a la pista del Bidasoa d'Irún.