Geyse, guanyadora de la Champions amb el Barça (@FCBfemeni)
Geyse, guanyadora de la Champions amb el Barça (@FCBfemeni)
Barça

El Barça frena la sortida de Geyse davant l'ofensiva del Manchester United

Des d'Anglaterra miren de seduir la davantera brasilera amb una oferta suculenta; el Barça, de moment, es resisteix a deixar-la marxar

Ha estat una temporada agredolça per a Geyse Ferreira. En la seva estrena com a blaugrana, ha pogut celebrar tres títols, incloent-hi una Champions. Però, des del punt de vista personal, no ha tingut el protagonisme que hauria desitjat. I també li va costar pair l'eliminació del Barça de la Copa de la Reina, per alineació indeguda. Se'n va sentir, en part, responsable.

A Manchester, no ha passat desapercebuda la situació de la davantera brasilera. De fet, el United ha fet una aposta decidida per ella, tot i saber també que encara té un any més de contracte amb el Barça. Així, l'actual subcampió de la Lliga anglesa li ha fet arribar una important oferta econòmica i li ha plantejat un projecte ambiciós, tant des del punt de vista del club com personal.

Al Barça els consta aquesta proposta del Manchester United. Però tant Markel Zubizarreta, el mànager de l'equip, com l'entrenador, Jonatan Giráldez, no pensen cedir. Han estat rotunds en la resposta. Comptem amb Geyse per al curs que ve i, ara mateix, la porta de sortida està tancada.

Geyse, convocada amb el Brasil per al Mundial (@SelecaoFeminina)
Geyse, convocada amb el Brasil per al Mundial (@SelecaoFeminina)

Tot obert amb Geyse

Des de l'entorn de la futbolista, però, no descarten un canvi d'escenari en les pròximes setmanes. Serà un mercat de fitxatges atípic, amb el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. I el United, sobretot després de l'adeu d'Alessia Russo, busca un nou referent per al seu atac. El futur de Geyse, en tot cas, està obert.

En la seva primera temporada al Barça, la internacional brasilera no ha estat sempre la primera opció de Giráldez. No ho va ser, per exemple, en la final de la Champions d'Eindhoven. En la Lliga, ha estat titular en 17 partits dels 24 que ha disputat, i només ha pogut marcar 6 gols, lluny dels 20 que va anotar el curs passat amb el Madrid CFF.

Anar al contingut