L'advocat Andreu Van den Eynde, en una imatge d'arxiu
L'advocat Andreu Van den Eynde, en una imatge d'arxiu
Futbol

El Barça fitxa un advocat del procés per defensar-se del cas Negreira

Andreu Van den Eynde, lletrat de Junqueras i Romeva, elaborarà l'informe intern de Compliance. I la defensa judicial, Cristòbal Martelll

Redacció Esport3Actualitzat

La mateixa setmana que va arribar a la llum pública el cas sobre els suposats pagaments del FC Barcelona a l'exàrbitre Enríquez Negreira, el club blaugrana va decidir posar la investigació dels fets en mans d'un grup d'advocats externs. Les indagacions, sempre supervisades per l'Àrea de Compliance, responsable del compliment normatiu i ètic de l'entitat, conclouran amb un informe que elaborarà un dels advocats del judici del procés.

Segons ha publicat Món Esport, el Barça ha encarregat l'informe intern de Compliance a Andreu Van den Eynde, lletrat de Junqueras i Romeva i advocat expert en auditoria penal i anàlisis de Compliance per a organitzacions. Per la seva banda, l'agència EFE ha confirmat que la defensa del Barça la portarà l'advocat Cristobal Martell.

Dimarts el fiscal general de l'Estat, Álvaro García Ortiz, va decidir que el cas Negreira passi a la Fiscalia Anticorrupció, en tractar-se de delictes relacionats amb la corrupció de transcendència especial. Un dia abans, dilluns, el president Joan Laporta va fer un emocionat al·legat remarcant que tenia "moltes ganes" d'enfrontar-se "a tots els pocavergonyes que estan tacant el nostre escut".

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut