Les jugadores del Barça femení celebrant un gol la temporada passada
Les jugadores del Barça femení celebrant un gol la temporada passada (EFE)
Barça

El Barça femení repeteix fórmula amb una gira nord-americana a la pretemporada

El club blaugrana ha anunciat com serà la pretemporada i els amistosos previstos del conjunt entrenat per Pere Romeu

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça femení afronta una nova temporada amb el repte de mantenir l'hegemonia demostrada a la Lliga F i també a la Champions. Ho farà amb un nou cos tècnic, que liderarà Pere Romeu. El tècnic ja sap quan s'asseurà a la banqueta per primera vegada en un partit.

I és que el FC Barcelona ha publicat com serà la pretemporada de l'equip femení, que repetirà la gira nord-americana. L'equip viatjarà als Estats Units el 25 d'agost i tornarà l'1 de setembre. Abans, però, el Barça disputarà dos amistosos el dia 10 i el dia 17 d'agost. El primer test blaugrana serà contra el Hoffenheim, al Dietmar-Hopp Stadion, i el segon al Johan Cruyff en un partit a porta tancada contra el Montpeller.

Un cop als Estats Units, el conjunt blaugrana disputarà de nou dos partits amistosos. Seran els dies 27 i 30 d'agost. El primer serà contra el Bay FC, equip on milita l'exblaugrana Asisat Oshoala, al Paypal Park, a San José, a Califòrnia, un estadi amb capacitat per a 18.000 espectadors. Després, l'expedició blaugrana es desplaçarà fins a Dallas per disputar el segon i últim partit d'aquesta gira el dia 30 d'agost, contra el Dallas Trinity FC al Cotton Bowl Stadium.

Anar al contingut