Les jugadores del Barça femení celebrant un gol la temporada passada (EFE)

El Barça femení repeteix fórmula amb una gira nord-americana a la pretemporada

El club blaugrana ha anunciat com serà la pretemporada i els amistosos previstos del conjunt entrenat per Pere Romeu
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça femení afronta una nova temporada amb el repte de mantenir l'hegemonia demostrada a la Lliga F i també a la Champions. Ho farà amb un nou cos tècnic, que liderarà Pere Romeu. El tècnic ja sap quan s'asseurà a la banqueta per primera vegada en un partit.

I és que el FC Barcelona ha publicat com serà la pretemporada de l'equip femení, que repetirà la gira nord-americana. L'equip viatjarà als Estats Units el 25 d'agost i tornarà l'1 de setembre. Abans, però, el Barça disputarà dos amistosos el dia 10 i el dia 17 d'agost. El primer test blaugrana serà contra el Hoffenheim, al Dietmar-Hopp Stadion, i el segon al Johan Cruyff en un partit a porta tancada contra el Montpeller.

Un cop als Estats Units, el conjunt blaugrana disputarà de nou dos partits amistosos. Seran els dies 27 i 30 d'agost. El primer serà contra el Bay FC, equip on milita l'exblaugrana Asisat Oshoala, al Paypal Park, a San José, a Califòrnia, un estadi amb capacitat per a 18.000 espectadors. Després, l'expedició blaugrana es desplaçarà fins a Dallas per disputar el segon i últim partit d'aquesta gira el dia 30 d'agost, contra el Dallas Trinity FC al Cotton Bowl Stadium.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut