Jugadors del Barça de l'any 1979 (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça farà un homenatge als campions de la Recopa d'Europa de Basilea del 1979

L'equip blaugrana homenatjarà als integrants de l'equip campió de la Recopa d'Europa de Basilea del 1979, pocs dies abans que es compleixin quaranta anys del triomf blaugrana, el més important fins a aquell moment en la història del club, abans del partit contra el Getafe al Camp Nou

Actualitzat

El Barça homenatjarà els integrants de l'equip campió de la Recopa d'Europa de Basilea del 1979, pocs dies abans que es compleixin quaranta anys del triomf blaugrana, el més important fins aquell moment en la història del club. L'homenatge tindrà lloc abans del partit de lliga contra el Getafe d'aquest diumenge al Camp Nou.

L'equip va aconseguir la primera Recopa de la seva història el 16 de maig de 1979, a l'estadi Saint Jakob-Park, després de vèncer per 4-3 al Fortuna de Dusseldorf, en un partit al qual van assistir 35.000 aficionats blaugranes.

Per celebrar-ho, el Barça ha organitzat un dinar a l'Auditori 1899 del Camp Nou al qual assistiran la majoria dels jugadors d'aquell equip, entre ells 'Migueli', Carles Rexach o el 'Lobo' Carrrasco. Els jugadors gaudiran, a més a més, d'una recepció a la llotja d'honor de l'estadi culé.

El Barça ha compartit via Twitter un seguit d'imatges i vídeos d'aquell dia històric:

El club català ha preparat també un documental sobre aquella final de Basilea que s'estrenarà al canal del club dijous vinent, data exacta de l'aniversari de l'esdeveniment.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut