El Barça fa un homenatge a la Masia amb la segona equipació de l'equip

La nova samarreta del Barça està inspirada en l'equipació que l'equip va portar l'any 1979
Actualitzat

El Barça ha presentat aquest dilluns, a través d'un vídeo en el seu compte de Twitter, la segona equipació que els blaugranes lluiran durant la temporada 2019/20. La samarreta, de color groc i amb una diagonal blaugrana al centre, recupera el disseny de la segona equipació que l'equip va portar l'any 1979, fent així un homenatge al 40è aniversari de la creació de la Masia, que se celebrarà el pròxim 20 d'octubre.

 

"La Masia, el centre formatiu del Barça, simbolitza el passat i el present, però, sobretot, el futur del club. Aquí és on es cuida el model esportiu del Barça, un estil de joc valorat  arreu del món. Un espai únic que amb els anys s'ha mantingut, a més, fidel a la vocació poliesportiva de l'entitat, i que ha creat escola no només en el món del futbol, sinó també en els equips dels esports professionals", ha comunicat el club.

La samarreta també incorpora una vora a les mànigues amb els colors distintius del club i un innovador coll en forma de V  "que inclou la senyera, en una franja vertical a la part del darrere, que posa èmfasi en el lligam que hi ha entre el Barça i Catalunya", ha explicat el club.

La vestimenta estarà a la venda a partir de dimarts a totes les botigues oficials, tot i que avui ja es pot aconseguir de manera exclusiva, a partir de les 22.00, a la Barça Store del Camp Nou, que estarà oberta fins a les 23.00 per a tot el públic.

Tal com ha anunciat el club, a més, les primeres 500 samarretes aniran acompanyades d'un regal.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut