Ousmane Dembélé : "Quedar-me ha estat sempre la meva primera opció"

El francès continuarà vestint de blaugrana 2 temporades més a canvi de rebaixar la seva fitxa
Actualitzat
TEMA:
Dembélé

Ho va avançar Joan Laporta aquest dimecres, i ara ja és oficial: Ousmane Dembélé continuarà al Barça dues temporades més, fins al juny del 2024. Així acaba un dels culebrots que més han durat en el passat recent del "mercato" blaugrana.

El Barça, sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Tito Vilanova, ha escenificat una de les imatge que han donat a parlar més en aquest últim any blaugrana: Ousmane Dembélé, el seu agent i els màxims responsables del Barça fent-se una foto segellant l'acord de renovació. 

El jugador ha estat taxatiu en afirmar que:

"Quedar-me ha estat la primera opció sempre. Li he dit al president i al míster. també sabia que era llarg perà ara tothom esta content. Tinc ganes que comenci la temporada, donar-ho tot en el camp per a l'equip i per al Barça."

I ha agraït la confiança del club en els seus primers difícils anys:

"Molta gent que m'ha ajudat els tres primers anys, he tingut moltes lesions. Ara em sento bé amb l'equip i la ciutat, i tinc la confiança de tothom."

La Champions, és seu somni

Dembéle s'ha mostrat molt il·lusionat amb la nova temporada i ha parlat "de la necessitat de guanyar títols" i de que 'guanyar la Champions era el seu somni".

I ha acabat amb un 

"Treballaré i ho donaré tot i, tan de bo, que sigui un gran any per a mi i el Barça."

Per la seva banda, Joan Laporta ha agraït públicament l'esforç fet per totes les parts per adequar-se a la nova situació salarial.

L'extrem francès, que ha estat al Barça les 5 últimes temporades, estava sense contracte des del passat 30 de juny. Finalment, després d'uns mesos de negociaciacions, Dembélé ha acceptat seguir vestint de blaugrana a canvi de rebaixar substancialment la seva fitxa, un 40 %.

El francès és a Can Barça des del 2017, procedent del Borússia Dortmund. El seu pas pel club ha estat molt marcat per les nombroses lesions que l'han afectat i ha jugat un total de 150 partits.  

Així s'ha anunciat l'acord

 

El jugador ha passat aquest matí la revisió mèdica:

 

Ousmane Dembélé després de passar la pertinent revisió mèdica

Si Dembelé completa aquest nou contracte, arribarà a les 7 temporades com a blaugrana.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut