Un detall de la nova samarreta "prematch" del Barça amb motiu de l'any nou xinés
Un detall de la nova samarreta "prematch" del Barça amb motiu de l'any nou xinés
barça

El Barça estrenarà la nova samarreta inspirada en l'Any del Drac xinès

Els primers equips de futbol utilitzaran les noves peces en l'escalfament dels propers partits, mentre segueix sense resoldre's la continuïtat de Nike

Redacció Esport3Actualitzat

Com és habitual des de fa temps, el Barça desplega accions per felicitar l'any nou xinès. Per commemorar l'Any del Drac, aquest 2024 el club blaugrana ha anat un pas més enllà i al tradicional vídeo amb futbolistes felicitant l'efemèride en mandarí s'hi ha afegit la creació d'una nova línia de roba específica. Una prova més que el club blaugrana pretén ampliar la seva influència al país i contribuir a desenvolupar el seu futbol.

Els primers equips de futbol utilitzaran les noves samarretes d'escalfament abans dels partits d'aquest pròxim diumenge, el Barça-Granada dels de Xavi i el Sevilla-Barça de les de Giráldez. El femení també la lluirà en el compromís del dia 14, a casa contra el Llevant.

Aquestes indumentàries "prematch" il·lustrades amb una pell de drac amb els colors de la senyera es poden adquirir a la botiga online del club, juntament amb xandalls de dues tonalitats.

 

Nike, Puma o una tercera via, la preferida de Laporta

Aquest interès estratègic que amplia l'oferta de moda barcelonista es produeix mentre al club continua sense resoldre's la continuïtat de Nike. El mateix president Joan Laporta va detallar les dues alternatives que es planteja el club.

 

Anar al contingut