Eduard Romeu, Joan Laporta i Jaume Campaner en la presentació del "forensic" del Barça

El Barça espera reduir la massa salarial fins als 528 milions d'euros

A més, la intenció del club és construir el nou Palau Blaugrana dos anys després d'inaugurar el nou Camp Nou
Redacció Esport3 Actualitzat

La situació econòmica del Barça contina sent delicada. Sense les famoses palanques, els números de l'entitat les últimes temporades es situen en negatiu. Una adversitat que els actuals dirigents econòmics del club esperen redreçar de cara a la pròxima temporada, tal com han promès a LaLiga en el pla de viabilitat. Actualment reconeixen que no han pogut reduir el deute de l'entitat, situat actualment a l'entorn dels 1.350 milions d'euros.

Un dels handicaps és l'herència econòmica de l'etapa Bartomeu. Així van entrar al club amb una massa salarial de 708 milions d'euros, que de cara a la pròxima temporada esperen reduir fins als 528. Una xifra que passa per donar sortida, per exemple, a jugadors cedits com Lenglet, Umtiti i Dest, que ocupen 51 milions d'euros entre sous i fitxes de cara al pròxim exercici. Respecte sls diferiments, dels gairebé 400 que van heretar, en queden 70 per abonar.

El nou Palau Blaugrana, dos anys després del nou Camp Nou

Pel que fa al tema seccions mantenen el discurs que calen reduccions en els pressupostos, però intentant mantenir la competitivitat. Sobre l'Espai Barça refermen la intenció de construir el nou Palau Blaugrana, un projecte encara en fase de desenvolupament i que està previst que sigui realitat aproximadament dos anys després d'inaugurar el nou Spotify Camp Nou.

La projecte del nou Palau Blaugrana

Pel que fa a les garanties presentades als inversors en cas d'incompliment dels pagaments previstos, l'articulat estableix en un primer moment avaluar la gestió d'explotació de l'estadi de forma conjunta. En segon terme que els inversors puguin recomanar un nou director comercial. I com a tercera opció, canviar el consultor de vendes extern. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut