Les borses, en números vermells: l'Ibex-35 té la pitjor caiguda en dos anys
Preocupació a la Borsa de Frankfurt (Reuters)
Barça

El Barça espera que Alemanya sancioni Libero per especular a la borsa

A banda d'una denúncia judicial per trencar l'acord signat amb el Barça, el club espera que l'Autoritat de Supervisió Financera d'Alemanya sancioni el fons d'inversió Libero per especular a la Borsa gràcies a l'acord amb el conjunt blaugrana.

Actualitzat

El Barça ja ha posat en marxa la maquinària legal per denunciar al fons d'inversió alemany Libero per l'incompliment contractual de l'acord signat pel que fa a la compra del 10% de Barça Vision. Malgrat haver donat diferents pròrrogues per fer efectiu el pagament, l'última d'elles finalitzava el 31 de desembre, aquest no s'ha produït.

A banda de la denúncia judicial, el club també pensa portar aquest tema fins a Alemanya perquè l'organisme que regula la Borsa de Frankfurt, BAFIN, prengui mesures pel que consideren una especulació per part de l'empresa en l'àmbit de cotització de les seves accions.

De fet, arran de l'incompliment amb el conjunt blaugrana es van produir dues dimissions de membres destacats del seu Consell Executiu com van ser les de Matthew Hoffer i Peter F. Kenyon

Segons fonts del club, l'acord de Libero amb el Barça va permetre que augmentessin de valor les seves accions. Alguns inversos van veure en aquesta operació una bona oportunitat de negoci i ara, arran del trencament contractual, aquestes expectatives no es faran realitat.

Per tant, consideren que el fons d'inversió alemany presumptament hauria enganyat aquests inversors amb una operació fictícia que ha alterat el seu valor real.

Anar al contingut