Oshoala, entrenant amb el Barça 2022-23

El Barça es recompon en el moment més oportú: Oshoala, Rábano i Codina reben l'alta

Diumenge comença la temporada oficial per a un equip que tindrà com a primer objectiu acostumar-se a la llarga absència de la seva estrella, Alexia Putellas
Redacció Esport3 Actualitzat

A tres dies per començar la rebatejada com a Lliga F, el Barça de Jonatan Giráldez ha rebut una triple bona notícia. Les defenses Núria Rábano i Laia Codina, i la golejadora Asisat Oshoala han rebut l'alta mèdica.

La nigeriana Oshoala, pitxitxi de la temporada passada amb els mateixos gols que la seva actual companya Geyse Ferreira, aleshores al Madrid CFF, es va lesionar al juliol als lligaments del genoll jugant amb la seva selecció. Per la seva banda, Rábano es va fer un esquinç al turmell a principis d'agost, mentre que Codina arrossegava molèsties al quàdriceps.

Totes tres estaran disponibles per al derbi català de la primera jornada, diumenge a les 18.00 al camp del Llevant Les Planes. Una temporada en què el primer objectiu de les blaugrana serà acostumar-se a la llarga absència de la seva estrella, Alexia Putellas. La recent incorporació de l'anglesa Walsh, el fitxatge més car de la història del futbol femení, ho ha de posar més fàcil.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut