Gavi i Joao Félix, celebrant el quart gol del Barça

El Barça fa poesia contra l'Anvers (5-0)

Els blaugranes tornen a oferir una gran imatge en el partit contra l'equip belga. Joao Félix, autor de dos gols, novament el jugador culé més destacat
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Domini aclaparador del Barça i amb un alt nivell d'efectivitat. De fet la primera arribada de perill ha acabat en gol. Una gran combinació entre Gündogan i Joao Félix la culminava el portugués amb un xut ras al fons de la porteria de l'Anvers. Era el minut 10.
  • Tan sols vuit minuts més tard, era Joao Félix qui assistia Lewandowski per que el polonès impactés amb encert dins de l'àrea i fes el dos a zero.
  • L'allau culer ha tingut continuïtat en el minut 22 quan una acció per la banda esquerra de Raphinha la desviava Bataille dins de la seva pròpia porteria i feia pujar el tres a zero al marcador.
  • L'Anvers ha estat molt tímid en atac i tan sols l'albanès Muja en un xut innocent ha obligat a intervenir Ter Stegen en el minut 43
  • El segon temps ha mantingut el mateix guió. I en el minut 53 Gavi aprofitava una pilota dins l'àrea per engaltar un xut que s'ha convertit en el quart gol culer
  • El festival golejador s'ha allargat amb el cinqué, així una centrada de Raphinha la transformava Joao Félix en el 5 a 0. Era el segon gol del davanter portugués.
  • Amb el partit resolt Xavi ha apostat per un carrussel de canvis. I un d'ells, el jove Lamine, ha disposat de dues bones ocasions per estrenar-se com a golejador. Però li ha faltat l'encert final.

El Porto, superior al Xakhtar (1-3)

• En l'altre partit del grup H, el Porto s'ha imposat al Xakhtar Donetsk (1-3) en partit jugat a Hamburg, pel conflicte bèl·lic d'Ucraïna
  • Wenderson Galeno ha estat el gran protagonista del matx, amb dos gols per als portuguesos: el que obria la llauna (8') i l'1-2 (15')