Memphis Depay i Dani Alves durant l'entrenament d'aquest dimarts (EFE)

El Barça endarrereix la convocatòria del partit de Copa

La inestabilitat arran dels últims positius i els diferents casos de mercat oberts fan que Xavi ajorni la llista fins a l'últim moment
Actualitzat

Estava previst que el Barça donés a conèixer aquest migdia la llista de convocats per al partit contra el Linares d'aquest dimecres (19.30). Finalment, però, no hi haurà convocatòria fins al mateix dia de partit al matí, poc abans del desplaçament a la localitat andalusa. D'entrada però ha descartat les reaparicions d'Ansu Fati i Memphis Depay, que podrien estar a punt pel partit de Lliga contra el Granada de dissabte.

Els motius són diversos: d'una banda, el fet que Pedri i Ferran Torres donessin positiu dilluns han obligat a extremar precaucions i fer tests suplementaris a la resta de la plantilla; de l'altra, hi ha la inestabilitat sobre el futur de diversos jugadors, que podrien deixar l'equip en els pròxims dies per alleugerir la massa salarial.

En tercer lloc, finalment, hi ha el cas de Dani Alves, que ha de ser inscrit com a nou jugador del Barça en les pròximes hores si vol debutar en partit oficial a la Copa.

El mateix Xavi s'ha referit a la situació quan se li ha preguntat pel cas de Neto, que tindria una proposta per tornar al Brasil:

"Demà prendrem una decisió sobre Neto. He parlat amb ell sobre la situació. Estem pendents del test d'antígens de demà, de si podem inscriure Dani Alves... Amb Neto decidirem demà. Avui he parlat amb ell sobre la situació que hi ha al club"

Igual que Neto, un altre jugador que podria canviar d'aires aquest mes de gener és Yusuf Demir, que aquest dimarts ha tornat a entrenar-se amb l'equip després d'uns dies de permís per resoldre el seu futur.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut