El Barça, en la cursa per fitxar Arda Güler

El club blaugrana no és l'únic que el vol; el Madrid, el Milan i equips de la Premier també li van al darrere
Redacció Esport3 Actualitzat

Esquerrà. Divuit anys, migcampista ofensiu del Fenerbahçe. Bon xut des de lluny i molt hàbil en l'un contra un. És el DNI futbolístic d'Arda Güler. Qualitats que no han passat desapercebudes als grans del futbol europeu. La cursa per fitxar-lo ja ha començat, i el Barça també hi és. Deco, que ja lidera l'àrea esportiva, s'ha reunit amb el futbolista i el seu representant a Turquia per explicar-los el projecte culer. Ho reconeixia el mateix Joan Laporta en l'entrevista al programa "Onze", d'Esport3 i ha insistit aquest diumenge en una trobada de penyes a Castella-la Manxa.

"Ja sabeu que la Lliga ens permet fer operacions de cara a la temporada que ve que no impactin en el fair play de l'actual. Fa mesos que el nostre departament de scouting segueix aquest jugador, i ara hem vist que també interessa a altres clubs, de la Lliga espanyola i de la Premier. Deco ens ha transmès que es tracta d'un jugador de molt talent, i per això estem intentant tancar l'operació."

Però, tal com diu Laporta, el Barça no és l'únic que vol Güler. També el Madrid, el Milan i equips anglesos han mostrat el seu interès pel jugador. La seva clàusula de rescissió, 17 milions d'euros.

Una de les opcions que té el Barça sobre la taula és pagar-ne ara una part i la resta d'aquí uns mesos i que Güler no s'incorpori fins a la temporada 24-25.

Però, depenent de les sortides que hi hagués aquest estiu i de l'espai salarial que s'alliberés, no es descarta tampoc una incorporació immediata. Ara caldrà veure si Güler es decanta o no per la proposta barcelonista.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut