Xavi Puig, directiu responsable del Barça femení
Xavi Puig, directiu responsable del Barça femení
Futbol

El Barça dona suport a les jugadores i les acompanya

El director esportiu i el psicòleg del femení han viatjat a València per estar a disposició de les internacionals blaugranes

Actualitzat

El Barça ha trigat a pronunciar-se sobre la situació que estan passant deu de les seves jugadores, que han estat convocades amb Espanya quan havien demanat explícitament no ser cridades. Però ho ha fet aquest dimecres en boca de Xavi Puig, el directiu responsable del futbol femení, que ha estat clar a l'hora de manifestar el suport de l'entitat a les seves jugadores:   

"La posició del club és de màxim respecte. Donem suport sempre a les jugadores. Hem parlat amb les implicades, tant les de l'absoluta com les dues de la sub-23. Els hi hem manifestat que estiguin tranquil·les. El club els hi dona suport i les estima. És un problema de fa molt temps. Sempre les hem escoltat i les escoltarem."

El club no s'ha limitat a donar suport des de lluny, sinó que a més ha acompanyat físicament les seves jugadores amb Markel Zubizarreta, el director esportiu del femení, i Marc Sellarès, que és membre de l'staff i psicòleg.  

"Dos membres del club, un membre de l'staff  i el director esportiu, han viatjat amb elles per si tenen cap problema."

Puig, finalment, ha fet una crida perquè es resolgui al més aviat possible el conflicte:  

"Demanem pel bé del futbol i de la societat que s'arribi a un consens, que s'arregli aquest problema d'una vegada, perquè això afecta tothom."

Anar al contingut