hoquei patins

El Barça d'hoquei confirma la marxa del canoner Joao Rodrigues, l'últim portuguès

En les sis temporades que porta al club, el davanter de moment ha marcat 314 gols

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça d'hoquei ha informat aquest divendres de la marxa, a final de temporada, de Joao Rodrigues. El davanter, l'últim portuguès que quedava a la plantilla, abandonarà el Palau després de 6 temporades, en què el canoner d'Oeiras ha marcat 314 gols. Amb una rematada al primer toc insuperable, el destí de Rodrigues serà tornar al seu país. S'emportarà de Barcelona una vitrina amb 18 títols, i que podrien ser-ne 20 si a final de curs s'aixequessin Lliga i Champions.

El seu adeu, comunicat amb un emotiu missatge del mateix jugador --el contracte del qual expirava el proper juny-- queda esmorteïda per la renovació fins al 2026 d'un altre golejador, Marc Grau.

Ara, els esforços de la secció se centren en la continuïtat de la figura de l'equip, Pau Bargalló, objecte de desig dels potents conjunts lusitans.

S'espera un estiu amb moviments

Si es concreten sortides, és inevitable que hi hagi rumorologia al voltant de les arribades. Ferran Font podria deixar l'Sporting per jugar al Palau. Els aficionats blaugranes el podran veure el pròxim dijous, 11 d'abril, en l'intent de remuntada dels catalans als lisboetes a la Champions. De concretar-se l'arribada del vigatà ja no coincidiria amb Edu Castro a la banqueta. El substitut del tècnic crescut a l'Hospitalet, al timó de l'equip des del 2017, encara no s'ha fet públic.

En clau de lesions, dijous va ser operat amb èxit Matias Pascual. L'argentí arrossegava seqüeles de la fractura de tíbia i peroné que es va fer al Mundial 2022. S'espera que la recuperació sigui d'entre 8 i 10 mesos.

Anar al contingut