Ramon Canal va entrar el 2006 com a cap dels serveis mèdics del Barça
Ramon Canal va entrar el 2006 com a cap dels serveis mèdics del Barça
futbol

Continua la remodelació de l'estructura mèdica del Barça

Davant la preocupant allau de lesions, el Barça hauria destituït també Ramon Canal com a cap dels serveis mèdics del club

Redacció Esport3Actualitzat

Primer va ser Juanjo Brau (cap de fisioteràpia). Després, Albert Roca (cap dels preparadors físics). I ara el màxim responsable dels serveis mèdics, Ramon Canal.

Segons el periodista d'ESPN, Moisès Llorens, el Barça també ha destituït Canal. El metge de la Pobla de Segur portava des del 2006 al club blaugrana. Es tractaria del punt culminant de la reestructuració de l'àrea que havia quedat assenyalada per l'alarmant plaga de lesions dels últims mesos.

 

Ricard Pruna podria tornar al Barça molt aviat

Fins a onze jugadors omplen ara mateix la infermeria amb noms tan importants com Ansu Fati, Dembélé, Piqué... Per això la qüestió mèdica s'ha convertit en una de les prioritats del nou projecte de Xavi Hernández.

 

El desig del tècnic de Terrassa és recuperar el doctor Ricard Pruna, que des de l'estiu exerceix com a responsable dels serveis mèdics del Sharjah FC dels Emirats Àrabs Units.

Justament Pruna va marxar del Barça després que progressivament Ramon Canal l'hagués anat apartant del primer equip. Xavi ha mantingut el contacte amb Pruna durant tots aquests anys i fins i tot va lamentar públicament la seva sortida del Barça.

Anar al contingut