El Barça desinfla el globus Mbappé
Futbol

El Barça desinfla el globus Mbappé

El club blaugrana interpreta que el PSG l'ha utilitzat per pressionar el Reial Madrid

Redació Esport3Actualitzat

El diari L'Équipe ha sorprès a tothom aquest matí col·locant Kilian Mbappé a l'òrbita del Barça. Segons el diari parisenc, el Barça s'hauria interessat en les últimes hores per la seva situació, aprofitant que el PSG està intentant per terra mar i aire trobar una solució perquè el crac de l'equip no marxi gratuïtament l'estiu que ve.

Aquest rumor, però, xoca amb les intencions del club blaugrana, que, en plena crisi econòmica, no està en condicions d'afrontar un fitxatge d'aquesta naturalesa. La informació publicada per l'Équipe es podria explicar per la incidència sobre el diari de Pascal Farré, exdirector de la revista France Football, i membre actual de l'àrea de comunicació del PSG.

Amb la renovació de l'últim estiu, el jugador cobra sense primes un total de 72 milions d'euros bruts per temporada (55,44 milions nets). Un salari del tot inassumible per a un club que encara té 7 jugadors pendents d'inscriure: Araujo, Sergi Roberto, Marcos Alonso, Iñaki Peña, Iñigo Martínez, Gündogan i Oriol Romeu.

Qui sí que ha fet una oferta en ferm pel francès és l'Al-Hilal. El club saudita ha presentat una oferta rècord de 300 milions d'euros. El PSG ha autoritzat el club saudita perquè iniciï negociacions directes amb el jugador.

Anar al contingut