Laporta, en una roda de premsa (EFE)
Laporta, en una roda de premsa (EFE)
futbol

El Barça deixarà d'ingressar 275 milions i 40 de marge salarial si no agafa els diners de CVC

Tebas ha recordat que encara que hi hagin votat en contra poden entrar en aquest acord que beneficia automàticament el marge salarial del club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Tebas ha recordat al Barça que si no agafa els diners de l'acord amb el fons d'inversió CVC no tindrà els beneficis que obtindria automàticament i que podrien ajudar el club a pal·liar el seu elevat marge salarial. El club blaugrana deixa d'ingressar 275 milions d'euros del fons d'inversió i no es beneficiaria dels 40 milions més de marge salarial que obtindria si agafa els diners.

 

El Barça, en contra d'un acord per a 50 anys

La raó que ha fet que el Barça voti en contra de l'acord és que no veuen clar un acord tan llarg (50 anys) amb el fons d'inversió. CVC inverteix 2.700 milions per aconseguir el 10% dels beneficis de la Lliga. El que pot suposar que d'aquí a pocs anys CVC recuperi els beneficis i es quedin ingressos que el Barça creu que en un futur poden tenir molt més valor. El club ha fet un comunicat en el que defensa la seva postura. Els dirigents del club català consideren que la durada de l'acord és incompatible amb el model de club assambleari i en un negoci futbolístic molt canviant.

El Barça té un problema amb el marge salarial, que tot i la marxa de Messi no ha pogut solucionar. El club només ha pogut inscriure Emerson dels nous fitxatges i espera poder fer el mateix amb Memphis abans de diumenge.

Anar al contingut