El Barça s'encalla a Mallorca (2-2)

Els balears s'avancen dues vegades en el marcador, però els blaugranes aconsegueixen igualar el partit a 10 minuts del final
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Tal i com va avançar en roda de premsa, Xavi ha presentat un onze amb rotacions: Lewandowski, Christensen i Koundé, titulars habituals, han començat a la banqueta.
  • El Mallorca s'ha avançat ben aviat. Tot just al minut 9, Muriqi ha fet el primer dels balears després d'una jugada embolicada arran d'una mala entesa entre Ter Stegen i Oriol Romeu.
  • El Barça no ha generat perill fins al minut 38, quan una assistència de Gavi ha deixat Ferran Torres tot sol davant del Rajkovic, però el porter mallorquinista li ha endevinat les intencions.
  • Els de Xavi han empatat en l'acció posterior. En el minut 41, Raphinha ha superat Rajkovic amb un xut amb la cama esquerra i des de fora de l'àrea. Cacau ras i col·locat inabastable per al porter.
  • El mateix Raphinha ha pogut fer el segon en un u-contra-u amb Rajkovic després d'una assistència de Ferran Torres. Aquesta vegada, però, la seva rematada ha sortit molt desviada.
  • Ja en temps de descompte del primer temps, el Barça encara n'ha tingut una altra per desnivellar el marcador. La rematada de Joao Félix des de l'interior de l'àrea gran ha trobat una molt bona resposta del porter rival.
  • I del possible 1-2... al 2-1, en un tres i no res. Muriqi ha pentinat un servei llarg de Rajkovic i ha deixat Abdón Prats tot sol davant de Ter Stegen. El davanter mallorquí no ha fallat i ha tornat a avançar el seu equip.
  • La primera oportunitat de la segona part ha estat del Barça. Joao Félix ha etzibat una fuetada molt potent des de la llarga distància però la pilota s'ha estavellat al pal esquerre de la porteria local. Era el minut 54.
  •  Malgrat tot, a Xavi no li ha agradat l'inici del segon acte i en el minut 57 ha fet entrar Lewandowski en el lloc d'un discret Ferran Torres. Només sis minuts més tard han entrat Lamine Yamal i Fermín, que han substituït Joao Félix i Oriol Romeu.
  • En la primera acció que ha protagonitzat, Lamine Yamal ha caigut dins de l'àrea i l'àrbitre Muñiz Ruiz ha assenyalat penal. A instàncies del VAR però, el col·legiat l'ha anat a revisar al monitor i ha anul·lat la pena màxima.
  • El Barça ha empatat el partit en el minut 75. Una altra vegada Lamine Yamal, ha iniciat la jugada des de la banda dreta i ha filtrat una passada magnífica per a Raphinha. Passada de la mort del brasiler, Lewandowski ha deixat passar la pilota enganyant tothom i Fermín ha rematat de primeres per tornar a igualar el partit.
  • Tot i que els de Xavi han convertit el darrer tram del partit en un atac-i-gol, aquesta vegada el Barça no ha pogut completar la remuntada i marxa de Mallorca amb només un punt.
  • El proper partit dels culers a la lliga serà divendres, a Montjuïc, contra el Sevilla.