barça

El Barça considera que l'opció Nico està oberta i que el jugador ha estat víctima d'una enganyifa

Al club blaugrana estan sorpresos pel vídeo del jugador saludant l'afició dels lleons i confessant les "moltes ganes" que té de començar la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El reforç de Dani Olmo no tanca la porta del Barça a Nico Williams. Fonts de la secretaria tècnica del club blaugrana consultades per Esport3 a la gira dels Estats Units reiteren que no s'ha de descartar l'arribada de l'extrem en aquest mercat d'estiu.

"Aupa Athleticzales! Estic de tornada, amb moltes ganes d'aquesta temporada". El vídeo d'aquest dimarts on es veu el jugador saludant l'afició dels lleons després de les vacances podria aigualir del tot la seva possible contractació per al Barça. Al club estan sorpresos, però creuen que el jugador ha estat víctima d'una enganyifa. Segons la teoria del club blaugrana, el crac de Pamplona s'ha vist obligat a gravar aquest vídeo que després ha estat difós a les xarxes socials.

Si més no, ha estat efecte de la insistència de l'entorn. Malgrat que la seva intenció sempre ha estat fitxar pel Barça i jugar al costat de Lamine Yamal, ha tingut pressions al seu voltant. Començant per la del seu germà Iñaki Williams, que encara no vol separar-se d'ell, seguint per la família o Ernesto Valverde. Cal recordar que aquesta temporada a Bilbao hi ha un al·licient: la possibilitat de disputar l'Europa League i classificar-se per a la final, que es juga a San Mamés.

El Barça s'aferra a la voluntat de Nico i a la durada de la finestra d'estiu, oberta fins a la mitjanit del 30 d'agost.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut