Temporada d'èxits per a tots els equips professionals blaugrana
Barça

El Barça completa un històric 6 de 6 amb els equips professionals

Les seccions blaugrana aconsegueixen el títol en totes les lligues

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça, supercampió amb tots els equips professionals. Sis en total: futbol --tant masculí com femení--, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei. 

El festival va començar el 4 d'abril amb l'handbol, absolutament superior a la resta d'equips des que fa 10 anys va desaparèixer l'Atlètic de Madrid. Tretzè títol consecutiu i el número 30 en total. Faltaven set jornades per al final, quan l'equip de Carlos Ortega es va posar la Lliga a la butxaca, amb un 32 a 24 contra el Valladolid al Palau.

A finals d'aquell mes, el 30 d'abril, un altre clar dominador en la seva Lliga, el Barça femení de futbol es va adjudicar el títol. Van guanyar l'Sporting de Huelva per 3 a 0 i ja es van escapar de l'abast del seu immediat perseguidor, el Reial Madrid. El Barça de Giráldez va guanyar la lliga per vuitena vegada, la quarta seguida, i a quatre jornades del final. Dies després van deixar en la impressionant xifra de 62 el nombre de victòries consecutives. 

El futbol masculí va seguir les passes d'Aitana i companyia el 14 de maig. El Barça de Xavi va aprofitar el primer match-ball. Va derrotar l'Espanyol --abocat al descens-- a domicili: un 2 a 4 que deixava el Reial Madrid a 14 punts, a quatre jornades per acabar. Un títol reparador, després de quatre anys de sequera. El que feia el número 27 de la història del club.

El mes de juny, tres lligues més. La d'hoquei patins, amb el Liceo de La Corunya com a rival. L'equip d'Edu Castro, implacable, va aconseguir un 3 a 0 en el global després d'una lliga sense conèixer la derrota. La secció blaugrana més productiva sumava, a Riazor, la seva lliga número 33.

Igual de contundent va ser el Barça de bàsquet, campió a Madrid el 20 de juny després de dues victòries al Palau. Els de Jasikevicius van escombrar el Reial Madrid, amb Nikola Mirotic com a jugador més valuós quan era coneixedor de la seva sortida del club.

I finalment ha estat el futbol sala el que ha completat el sextet de títols de lliga. El 2 a 0 dels partits al Palau contra el Jaén, guanyador de la Copa, ja evidenciava un bon encarrilament per ser campions. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut