Barça

S'acaben les vacances a Can Barça: així han tornat a la feina els jugadors

L'equip de Xavi torna a la feina aquest dilluns amb Gündogan i Iñigo Martínez com a úniques cares noves

Redacció Esport3Actualitzat

Pretemporada amb un reforç top, Gündogan, i una altre de complement, Iñigo Martínez, però encara amb molts deures. El primer que haurà de fer Xavi és decidir quins jugadors descarta i dir-los-ho a la cara, pas previ i necessari per posar-los a la venda. 26 jugadors en total han tornat a la feina, entre els quals hi ha noms com Nico, Lenglet o Dest

El fitxatge d'un mig centre defensiu és l'altre gran objectiu. El càsting, molt condicionat per les limitacions econòmiques del club, porta Oriol Romeu, fitxatge encallat, de moment, per la intransigència del Girona a rebaixar un sol euro dels 8 milions de cláusula. Xavi, però, confia tenir-lo per a la gira americana, on l'equip jugarà contra quatre equips de nivell Champions.

Arribada a la Ciutat Esportiva

Al voltant de les 9 del matí la plantilla blaugrana ha arribat a la ciutat Esportiva per posar-se sota les ordres de Xavi. La majoria ho han fet amb el seu cotxe particular, a excepció d'Iñigo Martínez, que ha arribat amb taxi i s'ha hagut d'identificar a la porta. El jugador basc coneixerà avui els seus nous companys.

Així ha estat la tornada de les vacances dels jugadors del Barça:


 

"Doctor" Araujo

El central uruguaià Araujo ha deixat una de les anècdotes gracioses del matí. Convertit en "doctor" s'ha encarregat de mesurar i pesar Pedri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)


Duels d'alçada als EUA. i en directe per TV3

El primer, la matinada del diumenge 23, contra la Juve. De San Francisco l'equip viatjarà a Los Angeles, on s'enfrontarà a l'Arsenal el dimecres 26, també de matinada. El següent destí serà Dallas, escenari de tot un clàssic. Aquest Barça-Madrid es podrà veure per TV3 a les 11 de la nit. La gira acabarà a Las Vegas amb un Barça-Milan, a les 5 de la matinada. 

Tots els partits de la gira americana del Barça es podran seguir en directe per TV3,

El Barça jugarà quatre partits de pretemporada als Estats Units (CCMA)

Un dels grans al·licients serà poder veure Abde, que torna de la cessió per quedar-se, i Lamine Yamal, la gran aposta del planter de Xavi. L'entrenador egarenc haurà de decidir, en canvi, si es queda amb Nico, o si passa a la carpeta de "vendes" de Mateu Alemany.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut