Catela en una acció del partit (FCB)
Futbol sala

El Barça perd contra el Cartagena (2-3) en l'estrena de les semis amb final polèmic

L'equip blaugrana cedeix el primer enfrontament de les semifinals de la Lliga

El Barça de futbol sala va patir al play-off dels quarts de final i patirà al play-off de semifinals. Aquest dilluns ha començat l'eliminatòria contra el Cartagena i els blaugranes han perdut per 2 a 3. Per tant, també han perdut l'avantatge del factor camp

Tot i el gol inicial d'Erick al minut 13, els murcians han empatat al 15 per mitjà de Tomaz.

Pito ha tornat a avançar el Barça, però de nou el Cartagena ha empatat amb un gol de Motta al 26. La sort s'ha aliat amb els murcians al minut 28 i Puigvert s'ha marcat en pròpia porta el 2 a 3 definitiu.

Els últims instants del partit han estat polèmics, arran d'un penal per mans que han demanat els blaugranes però que els àrbitres no han considerat que ho fossin.

Pito ha marcat el gol de l'empat, però fora de temps, després de diverses rematades agòniques, una d'elles al pal.

L'eliminatòria es disputa al millor de tres partits i el Barça haurà de sobreposar-se després d'haver perdut el factor pista.