Barça

El Barça celebra el títol de Lliga amb un sopar d'equip

Jugadors, cos tècnic i directiva s'han reunit en un restaurant de Gavà per celebrar la 27a Lliga blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Continuen els actes de celebració pel títol de Lliga del Barça. Després de la multitudinària rua de dilluns per Barcelona, aquest dijous jugadors, cos tècnic i directiva s'han reunit per fer un sopar de germanor. La ubicació escollida ha estat un luxós complex de Gavà.

L'entrada del restaurant estava presidida pel trofeu de la Lliga, amb què s'han pogut fotografiar els jugadors, acompanyats de les seves respectives parelles.

27a Lliga blaugrana

En la seva segona temporada a la banqueta del Camp Nou, Xavi Hernández ha aconseguit la seva primera Lliga com a entrenador. La superioritat de l'equip, amb 14 punts d'avantatge respecte al segon classificat, fa que l'èxit tingui un valor especial. També el fet que el títol, el 27è a la història del Barça, arribi després de tres anys difícils per a l'entitat blaugrana, tant esportivament com econòmicament.

Una de les imatges de la nit ha estat la curiosa reacció de Mateu Alemany quan ha estat preguntat sobre la seva continuïtat al Barça. El director de futbol ha aparegut públicament per primera vegada després de comunicar al president Laporta la seva intenció de seguir al club blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut